Bij het plaatsen van een bestelling wordt automatisch een account aangemaakt.

Uw bestelling is geplaatst en opgenomen in mijn systeem, u kunt uw bestelling betalen,  via overschrijving via uw eigen bank.
Uw betaling dient u te voldoen binnen 5 dagen na aanmaken van uw order.
Alle gegevens staan op uw order.
Plaats uw ordernummer op uw betalingsoverdracht.
Ik dank u voor de genome moeite en het vertrouwen in onze diensten.
 
Volgens afspraak bij:
Orthomoleculair suppletie therapie.
Anke Janssen-Lenssen
Kloosterstraat 20 (Tegenover het ontmoetingscentrum Bie Gerda)
6181NJ Elsloo Meers
Tel:  0683189154
BTWnummer:NL074668596B01
 

Wat houd een huisbezoek in?

Huisbezoek is uitsluitend wegwijs maken en advies geven voor de basis van ons dagelijks voedingspatroon. U kunt van uw medecijnen afkomen deze zijn op lange termijn gevaarlijk, het is en blijft gif.

Een huisbezoek houd in, samen een goede gezondheid criëeren en voldoende hoeveelheden van alle benodigde moleculen voorzien.

Mijn advies gaat hier vooral over het inkopen van goede en vervangbare voeding (Niet geraffineerde voeding) voor uw dagelijkse benodigheden voor een gezonde levensstijl, tevens advies voor de nodige aanvullende suppletie vanwege de tekorte voedingsstoffen waardoor degeneratieve ziekten zijn ontstaan, door het nuttigen van ongezonde voeding zonder inhoud behalve suikers, vetten en zouten.  

Het belang van goede voeding is niet alleen nodig om het lichaam te voorzien van brandstoffen voor de productie van energie en lichaamswarmte. Goede voeding bevat ook alle moleculen die  direct of indirect worden gebruikt bij de vele regulatie-, verdedigings-, herstel- en andere processen in het organisme.

Aan een huisbezoek zijn kosten verbonden die per half uur of per uur geteld worden.

Contacteer ons